divendres, 30 de setembre del 2011

MONTANEJOS - Blas gordo 110m 6c

Magnífica tasca la que han dut a terme últimament Ramón i Jaime amb l'actualització d'un bon grapat de vies oblidades a l'estret de Montanejos. L'encertat criteri de restauració dona com a resultat rutes amb caràcter i ambient que aprofiten les espectaculars fissures que tallen la paret. Una d'elles és la Blas gordo, la qual compartix els dos primers llargs amb Crispunk i oferix una tercera tirada antològica sobre un mur vertical al principi i un fantàstic diedre sostingut i noble per a continuar.
Via guapa del tot recomanable.




dilluns, 26 de setembre del 2011

MASCARAT- El vuelo del águila 250mt 6a

Curiós el fet que esta via, probablement la clàsica més recomanable del congost, haja estat sempre envoltada d'una inmerescuda fama de ruta exposada amb qualitat de roca mediocre. Ben al contrari ens trobem un itinerari aeri i sostingut al seu grau, amb bona roca en general, de traçat lògic e intel.ligent i poc equipat, encara que la roca ens permetrà l'auto-asegurament sense gaire complicacions.
Agradable jornada amb el Mestre Miguel, que feia temps que no escalavem junts, i bona opció per a encetar la temporada després d'uns mesos sense escalar.

                                                           " Las bellas y las bestias "


dijous, 22 de setembre del 2011

ETOSHA

El parc nacional Namibi més important per a vore fauna salvatge i que desborda per la quantitat d'animals i la facilitat amb que pots visualiztar-los. Ací deixe una xicoteta mostra amb lleons, elefants, rinos, orix, kudus, impales, zebres, springbox, nyus o girafes.













dilluns, 19 de setembre del 2011

SKELETON COAST

Territori inhòspit i desolat amb gran força tel.lúrica que diria un amic sevillà. Alguna de les fotos corresponen a Cape Cross, una reserva de foques marines on no cal que busqueu, eixe dia no estava Rita Barberá.









divendres, 16 de setembre del 2011

BIG DADDY - DEADVLEI

Probablement el dia més espectacular dels que estiguerem al Namib Desert degut a les impresionants panoràmiques des de dalt del Big Daddy, la duna d'arena més alta del món, i la inquietant i mística atmòsfera del Deadvlei. Una excursió veritablement memorable.






















DUNA 45

Un clàsic a la zona de Sossusvlei és anar una vesprada a vore la posta de sol a la duna 45 i així contemplar l'espectacle visual del canvi de tonalitats en les dunes.