dilluns, 12 de desembre del 2011

LA GERIA

Paisatge amb molta personalitat i ple d'energia al bell mig de l'illa de Lanzarote. Un exemple d'adaptació al medi molt particular i original, on les vinyes creixen damunt la terra volcànica i es protegixen del vent amb semicercles de roca. La Geria es la zona vinícola per excelència de l'illa i la seua bellesa és veu reforçada al estar envoltada de l'espectacularitat que oferixen com a teló de fons els volcans de Timanfaya. Un lloc màgic al qual tornar ja que en esta època de l'any el fullam no és troba en el seu màxim esplendor i verdor.
D'entre les bodegues que podem trobar a La Geria recomane Las vegas de yuco per ser la millor en relació qualitat-preu, tastaren el tint Yaiza i el blanc sec Famara, Rubicón, vins més que acceptables i bona relació qualitat-preu, i Stratus, amb un restaurant magnífic i molt bons vins, això si una mica cars comparats amb els  d'altres zones vinícoles.

Com no podia ser d'un altra manera terminàrem el dia amb una bona torrada de verdures, carn amb mojo picón i vins i formatges de la terra a Las laderas, casa rural molt agradable amb una ubicació perfecta per a recòrrer l'illa i unes vistes meravelloses dels Riscos de Famara i La Graciosa:














Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada