diumenge, 28 d’octubre del 2012

PONOTX - Estado emocional + Carpe diem 6c+ 400mt

Molt bona combinació de vies que ens permetrà escalar el sector central en tota la seua longitut d'una manera lògica i directa, aprofitant un llarg de la recent Fuga de cerebros i els dos últims murs de Carpe diem.
Escalada variada i de qualitat, on tot i predominar les plaques de gotes d'aigua també anirem trobant fissures, travesses i desploms.
Excel.lents els dos primers i dos últims llargs d'Estado emocional, així com el desplomat mur final de Carpe diem, per moments una autèntica "oda al canto gregoriano".
Dur un joc d'aliens i friends fins al 2 per a completar el variat equipament existent de bolts, spits, pitons i ponts de roca. Exceptuant algún tram aïllat amb matolls roca esplèndida. De les opcions més recomanables del Ponotx en el seu grau de dificultat, encara que un parell de repises a la part de dalt li lleven una mica d'ambient a la ruta.


2 comentaris:

  1. Veig que t'agrada molt la Marina, eh? Una abraçada.

    ResponElimina
  2. Hola Dolors. Tens raó, probablement la Marina siga la comarca que més vivencies m'ha aportat. Per desnivell, quantitat i qualitat son les nostres "grans muntanyes" i les seues parets una universitat per als escaladors valencians.
    Fins i tot poblacions com Polop, Sella, Benifato o el llogaret d'Abdet, prop de Confrides, mantenen encara la seua personalitat de pobles allunyada de parcs temàtics i turists shows com Guadalest.
    Sense oblidar-nos d'una gastronomia de gran qualitat i varietat!!!

    ResponElimina