dilluns, 10 de desembre del 2012

MONTSANT - Racó de Missa

Impressionant sector amb espectaculars i vistosos traçats que ens permetràn gaudir d'interminables llargs de continuïtat sobre forats. Predomini de línies molt estètiques i de gran qualitat amb un ventall de dificultats molt ample que abasta des de 6b fins a 8c.
Pràcticament totes les vies son boníssimes i pagan la pena, tot i que de les vies escalades Anar de bòlit ( 6c ) les vies 27 i 28 de la guia ( 6b i 6b+ ) Purolític ( 7a ) La terra promesa (7a+) o Montsarrant ( 7b+ ) em semblen imprescindibles.
El paisatge, feréstec però íntim i acollidor alhora, les últimes llums del dia a boqueta nit i les pròpies vies d'escalada fan d'aquest racó una contrada especial i màgica.




2 comentaris:

  1. Sí que tenen alguna cosa de diferent. I mira que has posat sempre fotos xules! Ja saps què et trobaràs als Apenins?

    ResponElimina
  2. A vore si puc visitar Jordiet en primavera. Sembla atractiva la zona on van, tant paisatgística con gastronòmicament.
    La serralada del Montsant, i per extensió la de Prades, és d'aquells indrets que tenen eixe "algo" especial que no deixen indiferent ningú.
    Hi he anat sovint i sempre pense quan tornaré. Supose que coneixeu la zona...Siurana, la cartoixa d'escaladei o els camins del ví a Porrera.

    ResponElimina