dilluns, 27 de juny del 2011

LEYVA - Historia intermnable - Carnaval - Carrillo-Del campo

Servisca esta entrada d'homenatge pòstum a nivell esportiu per al nostre benvolgut Moniat, a qui li ha esdevingut una sobtada sobredosi de bossa nova i deixarà d'acompanyar-nos en pròximes batalles.
No oblidarem fàcilment el seu el.legant estil d'escalada, la tenaç i constant devoció que li profesava a l'arròs al forn o com era capaç de tornar a vibrar anys després amb qualsevol tema de Megadeth.
Bona collita de víes per cap d'any amb La historia interminable, 6b+, i el seu magnífic últim llarg de fissura, Carnaval, 6a+, i la bellesa clàsica de la primera i tercera tirada o la Carrillo- Del campo, 6b, variada i de gran qualitat tambe. Ben interessant, sobre tot per les precioses panoràmiques i la perspectiva que oferix la baixada de la paret de Leyva, és l'ascensió al Morrón de Espuña caminant des de El berro.
No podem concloure este epitafi sense fer memòria de la hospitalitat i bona taula que ens va oferir el Mesón Sierra Espuña i l'amable xic que ho conduïx,  amb uns bons rostits de xai i entrecottes encertadament regats amb les reponedores i delicioses ampolles de Pacheco.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada