dimecres, 29 de juny del 2011

PEDRAFORCA


En la cara sud, entre d'altres, podem gaudir d'una el.legantísima i fina escalada en placa com la Choras Piengue, 220m i 6c. Equipada amb parabolts solca amb gran categoria els monolítics murs que va trobant-se al seu pas. Si empalmem el segón i tercer llarg se'ns queda una tirada sobre els 50 metres sostinguda i absolutament magnífica, tot un manual d'escalada en placa. Preciosa i molt recomanable en tot el seu recorregut.
Més avall, al Roget, la Prima, 210m 6b+ i semiequipada, és un altra de les víes a fer. Inici en murs compactes que van fent-se més verticals conforme guanyem alçada i final de festa amb dos diedres atlètics que justifiquen per sí mateixos l'escalada

A la cara nord la combinació de víes Cerdà- Vagés més Pokorsky-Pany, és una de les clàsiques més repetides. Una veritable alpinada amb trams guapos de fissura i altres de poca dificultat algo expo per la roca trencada que anirem trobant. Bona activitat en conjunt pel desnivell i ambient de gran paret, encara que la qualitat de l'escalada no passarà a la història.

                                                                                                                                                                                                                                                                   







Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada