dimarts, 21 de juny del 2011

MOSCU

Arquitectura històrica, religiosa e institucional a major glòria de la revolució, nous gratacels reflexe de la nova Rusia capitalista, gastronomía típica amb diferents tipus de carn, fiambres, salmó, beluga, caviar i una bona oferta de cervesses d'importació alemanyes, txeques i polaques sobre tot.
Ciutat non stop sense horaris, curiosa la gran quantitat de restaurants oberts les 24 hores, on les zones comercials i el parc automovilístic mostren l'emergència d'una nova clase social amb un nivell de vida altíssim, el qual es fa palés només passejar una estona.
El Moscú Business Center pretén erigir-se com el més important d'Europa allotjant oficines, vivendes i diferents centres comercials i d'esplai. Al seu estil, i auspiciat convenientment pel govern com a síntoma de la puixant economía nacional, no deixa de ser una continuació de l'arquitectura institucional que va promoure Stalin, amb la diferencia que esta vegada a major glòria del capitalisme i la puixança de la nova Rusia.
Recomane la visita de la línea circular del Metro, ja que és on es concentren la major part de les parades arquitectònicament més vistoses e interessants, moltes de les quals poden considerar-se un monument més de la ciutat. Molt interessant anar combinant-la amb els impressionants set gratacels Stalinistes, on l'edifici de la universitat ens va pareixer el més espectacular.








3 comentaris:

  1. Celebre la combinació de referències urbanes amb les entrades habituals.
    D.

    ResponElimina
  2. Me gusta como has sintetizado la esencia en tres párrafos. Genial!!!

    ResponElimina
  3. Ja ho diu l'encapçalament Dolors....alguna cosa més. També hi haurà espai per a xicotets pobles amb encant, passejades i altres activitats interessants.

    ResponElimina