dijous, 1 de març del 2012

OLIANA - Uesmap 500m 6c

Itinerari molt ben trobat amb tots els números per esdevindre un clàsic de la zona. Escalada llarga i variada amb els cinc primers llargs molt interessants, especialment l'esplèndid i sostingut mur de l'inici i el desplomat diedre del quart, dos tirades i un curt jardí al mig que li resten algo de continuitat a la via i un esperó de quatre llargs al final magnífic, amb una espectacular tirada de 6a entre sostres o un altra progresant per un vertical mur de gotes d'aigua que al remat deixen molt bones sensacions.

Encara que la via és troba prou equipada amb bolts i pitons, convindrà pujar-se un joc d'aliens i un parell o tres de camalots fins al 2. Bona roca en general, encara que tindrem que anar alerta i tantejar algunes preses que les repeticions aniran netejant. Junt al divertit, llarg i panoràmic descens activitat molt recomanable.











2 comentaris:

  1. El pantà! Jo sempre dic que cada persona fa EL SEU viatge. doncs amb els paisatges passa igual. Per a tu són les vies, per a mi qualsevol altra cosa que m'haja colpit. Tot junt és la bellesa d'un paratge.
    D.

    ResponElimina
  2. Els viatges, dóna igual quin tipus, sempre son una experiència íntima i personal. Per a mi el paisatge que envolta les escalades és indisoluble de la pròpia activitat i part fonamental de la mateixa, al mateix temps que la gestualització dels moviments d'escalada esdevé un art que es fon, s'integra i també conforma a la seua manera la bellesa global del paratge.

    ResponElimina