dilluns, 12 de març del 2012

PUIG CAMPANA - Diada del País Valencià 350mt 6a+

Itinerari clàsic i lògic amb uns primers llargs prou interessants, una part mitjana inevitable pel jardí del realet que trenca la continuitat de la via i un magnífic llarg final amb una xemeneia desplomada molt disfrutona i agradable d'escalar. Eixida fàcil i ràpida pels dos últims llargs de l'esperó central.
Recentment s'han ficat bolts a les reunions i alguns pasos, encara que tindrem que pujar una dotació standar de friends per a completar l'assegurament. Al segon llarg hi ha una reunió a uns 15 metres que és recomanable botar-se i continuar fins a la següent, quedant així una preciosa tirada que combina fissura i placa d'una manera molt elegant, el millor tram junt a la xemeneia.
En línies generals, i sense ser un viote o una de les millors del sector central,  recomanable per asidus i clasicomans.






2 comentaris:

  1. Una via d'escalada és lògica quan el seu recorregut va resseguint les debilitats naturals de la paret, per exemple fissures o quan tenim que fer travesses per evitar un sostre.
    La roca és com un llibre que mitjançant els seus relleus ens parla als escaladors, que som els tenim que llegir e interpretar estos relleus, formes o debilitats de la paret per a poder pujar de la manera més fàcil possible les parets més difícils possibles, ja que si les roques fòren monolítiques ens seria impossible escalar-les.

    ResponElimina