dimecres, 25 d’abril del 2012

ALMEDIJAR - CERRO GORDO - LA MOSQUERA

La Mosquera és el bosc de sureres millor conservat d'Espadà i això ho convertix en una joia que cal conèixer, valorar i mantindre. Una bona manera d'apropar-nos a ell és pujar al Cerro Gordo des d'Almedijar i completar la circular passant pel propi bosc i l'antiga explotació carbonera de La Mosquera, a hores d'ara en ruïnes.
L'agradable i tranquil.la població d'Almedijar també ens oferix interessants atractius gastronòmics amb la formatgeria artesana Los Corrales, la bodega Alcovi i diferents olis de bona qualitat.
Dos llocs recomanables per a menjar. D'una banda el restaurant Castillo amb especialitats com carn a la pedra, formatge casolà del poble o llesques amb ou de postre excel.lents, i d'una altra el Bar Jocar especialitzat en paelles i carns a la brasa.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada