dilluns, 23 d’abril del 2012

SUERAS - ORGANOS DE BENITANDÚS

Sorprenent i completa excursió amb diferents atractius paisatgístics com ara les vistoses formacions dels Organos de Benitandús, l'embassament al mateix poble, les magnífiques panoràmiques de la comarca de La Plana i el Massís de Penyagolosa que se'ns van presentant al llarg del camí o els extensos boscos barreja de pins i sureres, tot això sense oblidar-nos d'alguns apunts culturals ben interessants com ara l'antic castell àrab de Maus a la vall de Sueras, les trinxeres de la guerra civil a la part alta dels Organos o l'abandonat Mas de la campana. Tot plegat una passejada ben recomanable i bonica.




2 comentaris:

  1. Aquest tipus de paisatge és el que més m'agrada, el trobe com més de casa. El dia 12 faré una excursió a Vilamalur, a veure les trinxeres. T'hi apuntes? Serà senzilleta, fàcil.D.

    ResponElimina
  2. La serra d'Espadà trobe que és un dels espais muntanyencs amb més personalitat i caràcter dins del País. Per una banda els boscos de sureres, on a banda d'Espadà només resten xicotetes taques a la Calderona, i en general el bon estat de conservació de la serra, i per l'altra els nombrosos vestigis historics d'época morisca com ara els castells, sequies i la trama urbana dels mateixos pobles.
    El dia 12 a lo millor vaig a còrrer la cursa Castelló- Penyagolosa, però si no ho faig m'apuntaria a vore les trinxeres de Vilamalur.

    ResponElimina